Bidens sidste Wunderwaffe

Hillary Clinton påstod at Donald Trumps beundring for Vladimir Putin bunder i at Putin kan te sig, som Trump ønsker at te sig. Da journalisten bad Clinton om et eksempel, svarede den tidligere amerikanske udenrigsminister “såsom at fængsle sine politiske modstandere. Trump svarede ikke umiddelbart på Clintons påstand, for, som Byron York pointerede, så sad han i retten og forsvarede sig imod anklager, som potentielt kunne give ham 135 års fængsel. De systemisk projicerende Demokrater fører krig imod deres politiske modstandere gennem de dele af retssystemet de kontrollerer.

Der er dog lommer, de ikke kontrollerer. Dommer Canon i Florida, har afgjort at en del dokumenter i sagen om dokumenter imod Trump, skal offentliggøres i sin helhed. Anklagemyndigheden under Jack Smith har heftigt censureret dokumenterne af hensyn til statens sikkerhed og folks privatliv. Men egentlig kun af hensyn til at de afslører sig som frifindende beviser. Bidens regering koordinerede nemlig ransagningen af Trumps hjem i Florida med Justitsministeriet og Nationalarkivet. Ganske som Trump hele tiden har konstateret. Gateway Pundit skriver

Judge Aileen Cannon on Monday ordered key evidence in Jack Smith’s classified documents case to be unredacted.

The newly unredacted documents revealed Biden’s White House had direct ties to the Mar-a-Lago raid. The Biden Regime was also directly tied to Jack Smith’s investigation despite claims to the contrary from US Attorney General Merrick Garland.

Before with redactions: Jack Smith wanted to hide the fact that the National Archives had several conversations with the Biden White House.

I Fulton County i Georgia står Trump og hans juridiske rådgivere anklaget for at have konspireret for at så lus i den amerikanske offentligheds skinpels ved, med vilje og forsæt imod bedre vidende at hævde at valget i 2020 var blevet stjålet fra ham. Efter 2016, hvor man lancerede en årelang undersøgelse af, hvorledes han i samspil med Putin havde stjålet valget fra Hillary, var man nu så sikker på at valg slet ikke kan stjæles, hvorfor påstande om det samme nu er ‘valg-benægtelse’ og potentielt ulovligt. For at få den juridiske strategi til at give mening, besøgte Fulton Countys statsanklager Letitia James og hendes elsker flere gange Det Hvide Hus for råd og vejledning.

Bidens regering har, for at sikre at alt også går rigtigt til i New York, sendt en af justitsministeriets topfolk, til at assistere Statsanklager Alvin Bragg, og denne åbnede endda sagen, for at forklare dens intrikate sammenhæng af lovlige og normale handlinger, der med ideen om Trumps sinistre indre væsen bliver til en føderal forbrydelse

Julie Kelly mindede om, at mens Bidens regering sad og opfandt anklager imod Trump i New York, Florida og Georgia, opfandt New York Times samtidig en historie om, at Trump havde skyllet vigtige dokumenter ud i toilettet, mens Washington Post fortalte deres læsere, at Trump rev dokumenter i stykker i et væk. I New York fortsætter absurditeterne uanfægtet. Trump må ikke forsvare sig i offentligheden og medierne beskuer Trump som et fascinerende bæst, fanget i naturen. Viva Frei forsøger at holde vanviddet ude af sit hovede og Byron York kommenterede således på pressens dækning

For any of you who might be watching hours upon hours of CNN and MSNBC Trump trial talk: Does anyone ever say, ‘You know, this stuff isn’t actually illegal.’?

There is no crime!” siger Alan Dershowitz, som han nævner tre Forfatningsstridige elementer ved Bragg-Bidens retsforfølgelse af Trump. “On balance, I have to tell you, I’ve never seen a greater combination of constitutional violations in one case!”.

Først og fremmest, siger Dershowitz er det imod Forfatningen at blive tiltalt for noget, der ikke er en forbrydelse. Dommeren har tillige afgjort, at Trump skal være tilstede til alle retsmøderne, såfremt anklageren kræver det. Og det gør han, men, som Dershowitz påpeger “In an adversarial system of justice you can’t give exclusive power to one side”. Den tiltalte har ret til at være til stede, men ingen pligt, hvis ikke han skal vidne. Og så er der jo “the gag-order”.

Er der ingen på CNN der har læst den 1. Tilføjelse? Er der ingen der har læst The Pentagon Papers?” Som man kan nyde i Spielbergs film The Post, så handlede sagen om Pentagon Papers om ‘prior restraints’, nemlig at staten mente den kunne forhåndscensurere medierne og forbyde dem, at optrykke lækkede dokumenter, i dette tilfælde dokumenter der afslørede at forsvarsministeriet i årevis havde vist at krigen i Vietnam gik dårligt, mens man foregøglede vælgerne/skatteyderne at alt var fjong og på vej mod en sejr. Men Højesteret fandt dengang, at der var “no prior restraint”, og argumenterede, som Dershowitz gennemgår, at man står til ansvar overfor loven.

I just don’t understand what the crime is. I have more experience than all the prosecutors combined.. and if I can’t even find what they say the crime is, it’s a misdemeanor that was expired under the statute of limitations a long time ago, and they turned it into a state felony by saying that the purpose of the misdemeanor was to violate a federal felony, which the federal govt. didn’t go after.

Hvilket bringer os til Højesterets snarlige afgørelse om præsidentens immunitet. Trump hævder, at hans funktion som udøvende magt, gør ham immun for retsforfølgelse med mindre der er tale om en Rigsret. Jack Smith, Demokraterne og deres medier, mener at det ikke gælder direkte ulovligheder. Men, argumenterer Team Trump, i så fald kan en præsident blive anklaget for allehånde forhold, som politiske modstandere ser det for godt, motiveret af hævn og således gøre præsidenten handlingslammet og reduceret til en ceremoniel figur. Og således, påpeger Jonathan Turley ironisk, bliver Alvin Bragg Trumps bedste advokat, som han har rejst den måske mest afsindige sigtelse, kun rivaliseret af de andre sigtelser imod Trump, i USAs historie. Et pågående skrækeksempel.

Biden taber afgørende terræn på alle parametre. Politisk er han bagud på alt væsentligt og han opfattes af et stort flertal, som værende for kognitivt svækket til at kunne klare endnu en periode. Forleden læste Biden følgende op fra en teleprompter: “Four more years. Pause.” og i samme ombæring “How many Times does [Trump] has to prove we can’t be trusted?” Bidens forsøg på at balancere i krigen mellem Israel og Hamas gør kun fløjene i partiet utilfredse, mellem den stigende mængde unge Hamas sympatisører på den ene side og de traditionelt pro-israelske Demokrater på den anden. Og mens han balancerede rundt om sig selv, tabte han sit sidste store slagnummer på gulvet, nemlig løgnen om, at Trump havde ment, at der var gode nazister i Charlottesville.

Som man nok kan huske, var der stor sammenstød i byen Charlottesville, mellem folk, der ville rive statuer af konføderater ned på den ene side og folk, der ville bevare dem, eller i hvert fald ikke rive dem ned i en ophidset stemning på den anden. Midt i de ikke helt organiske demonstrationer og mod-demonstrationer meldte sig også et par grupper af hidtil ukendte ‘hvide supremascister’ og nogle nazister, der besynderligt og helt enestående brugte slagordet “The jews will not replace us!”. Normalt er jødens rolle i de antisemitiske fortællinger at være dem, der trækker i trådene. Ingen ved, hvad der blev af de grupperinger, og mange tænker i dag på noget farverevolutions-halløj.

Det kom til nogle gadekampe og en ung mand mistede kontrollen over sin muskelbil og kørte igennem en mindre folkemængde og dræbte en. Selvfølgelig angreb pressen præsident Trump, som de mente var ansvarlig for den generelt dårlige stemning ‘racerne’ imellem, baseret på deres egne løgne. Trump forsøgte at omfavne alle og sagde at der var fine folk på begge sider i debatten om statuerne, men undtog kategorisk supremascisterne og neonazisterne, der “skulle fordømmes!”. Men pressen løj for deres læsere og seere og citerede Trump for at kalde nazister for ‘fine mennesker’. Den historie har Joe Biden angivet som sin motivation til at stille op til præsidentposten.

Og nu har Biden, i sit forsøg på at balancere i spørgsmålet om Israel, selv lavet et Charlottesville øjeblik, nemlig sidestillet USAs allierede, det demokratiske Israel, med terrororganisationen Hamas. Så Justitsministeriet og dets tentakler er hans sidste wunderwaffe.