Hvem plantede rørbomber på Capitol?

Begivenhederne på Capitol 6. januar 2020 er stadig omgærdet af mystik, som det regerende regime stadigt malker en fortælling om en opstand imod demokratiet. Eller ‘vores demokrati’, som de tvetydigt kalder det da man ikke er sikker på om Trumps uvaskede masser er inkluderet. Pressen slår ofte på at fem mennesker mistede livet, men glemmer at fortælle at de alle var Trump tilhængere og at den eneste, der blev slået ihjel var en nogen og tredive årig spinkel kvinde, der blev aflivet af en sikkerhedsvagt med et pistolskud på to meters afstand. Man interesserer sig heller ikke for, at de fleste af de Trump tilhængere, der bevægede sig indenfor, blev lukket ind af politiet under opmuntrende tilråb. videoovervågningsbilleder holdes stadigt hemmelige for offentligheden under et hensyn om fremtidig sikkerhed – klart.

Hvad der også er gået i glemmebogen, er at der dagen før sammenstødet mellem Trumps tilhængere og politiet, blev fundet et par rørbomber ved Capitol. I de første dage, blev disse selvfølgelig tørret af på Trumps tilhængere, for så at forsvinde fuldkomment ud af fortællingen. Men internetmediet Revolver graver videre i den alvorlige historie, der så stedmoderligt behandles af ordensmagten

The reason the FBI has been hiding this key camera footage for 18 months is, for now, a matter of speculation.

What is now beyond speculation, however, is that the FBI has dead-on footage of the bomber planting the bomb at the DNC building. Yet despite a $100,000 reward out to the public asking for information leading the bomber’s arrest, the FBI is refusing to share this “moneyshot” footage with the public.

(…)

The above bombshell revelation adds one more disturbing layer to an apparent cover-up of key details relating to the January 6 pipe bomb by the FBI and the Justice Department.

Indeed, the identity of the January 6 pipe bomber is one of the great unsolved mysteries of our time.  The most wanted criminal in the biggest FBI investigation in US history has forever changed everything we thought we knew about living in a 21st century surveillance state. Evidently, all you need is a hoodie and you can neutralize the entire juggernaut field of modern forensics.

Let’s start with a recap of Fedsurrection concerns around the pipe bomb saga.

After 18 months, the complete and total failure of the FBI and Justice Department to find even a single lead on the bomber’s identity, or collect a single trace bioforensic particle from the bomber’s trip around Capitol Hill, defies all charitable interpretations. Revolver unpacked the whole sordid ordeal 16 months ago in this must-read primer piece.

The official story, from the FBI’s side, reads like a ghost story.

Der følger en god gammeldags rekonstruktion af den mistænkte rørbombemands færd, som er ganske underholdende at læse. Men en ting, som mine gamle øjne ikke undrede sig over, var hvorfor billederne på overvågningskameraerne er så ringe.