Trans-bomben er holdt op at tikke

Forleden foregik der endnu en massakre på børn i en amerikansk skole. Men til forskel fra så mange andre skoleskyderier var gerningsmanden en ung kvinde. Men som man måske ser som en begyndende trend, identificerede hun sig som mand. 

Endnu er motivet ikke klargjort, for politiet har ikke offentliggjort det manifest, den kvindelige gerningsmand efterlod – hvis det da er et manifest. Man kan med god rimelighed spekulere i en eller anden psykisk uligevægt, som  baggrund for at ville myrde løs på børn. Og mennesker, der tror de ikke er gode nok, som de er og at deres sande identitet måske skjules af et forkert køn, er ikke de mest ligevægtige. Morderen var lettere autistisk, en gruppe, der er særligt kendt for at være jeg-svage.

Men at være ked af sig selv og have følelsen af et manglende selv gør ikke mennesker til mordere. Der gør dem blot mere deprimerede, misbrugende og selvmordstruede. Kvinder kan dog let blive ganske uligevægtige og aggressive hvis de indtager kunstigt testosteron. Men et skoleskyderi er en overlagt og planlagt handling. Og meget sjælden for kvinder.

Der er med andre ord, noget mere, noget de mener retfærdiggør uhyrligheder. Michael Shellenberger skrev for et par år siden, om den katastrofetænkning, der havde fået så skræmmende tag i unge mennesker. Og så betyder det mindre at klimaforandringer ikke er katastrofale, at racismen fra hvide mod sorte er nærmest ikke eksisterende, at politiet ikke skyder løs på sorte, at fascismen ikke går med MAGA hat, at ingen kerer sig om man er homoseksuel osv. Ingen kerer sig for dit køn, men vi er mange der kerer os for hvordan du har det med det og dig selv og hvad du kunne finde på at gøre imod dig selv.

The gulf between reality and perception is alarming for reasons that go beyond the importance of having an informed electorate for a healthy liberal democracy. Distrust of the police appears to have contributed to the nearly 30% rise in homicides after the 2020 Black Lives Matter protests last year, both by embolding criminals and causing a pull-back of police. A growing body of research finds that news media coverage of climate change is contributing to rising levels of anxiety and depression among children. And there is good reason to fear that misinformation about the killing of trans and non-gender conforming individuals contributes to anxiety and depression among trans and gender dysphoric youth.

At det blev en kristen skole der var morderens valg, kan have personlige årsager. Men kristendommen er trans-bevægelsens antitese. hvor det gudsgivne forpligter i kristendommen, lover trans-ideologien at du kan være, hvem du vil være, kun omgivelserne kan stå i vejen. Derfor kræves der hævn, derfor opfattelsen af at blive forfulgt og myrdet, skønt det ikke er realiteterne.

Med den opfattelse er snart sagt enhver opførsel retfærdiggjort. Blot nogle dage forinden havde en transaktivistisk gruppe kaldt til Trans Day of Vengance. Og sådan så det ud i New Zealand i sidste uge, da Rosie Parker, en feminist, insisterede på at der kun var to køn. Bemærk den næsten utæmmede vrede.

Hadet næres og gror og det stopper ikke. For det kan ikke stoppe. Man kan ikke skifte sit køn og omverdenen kan ikke levere illusionen, hvilket efterlader destruktionen. Herunder er nogle parat til den kommende krig. De hader sig selv mere end de hader os, men de er ikke klar over det. Omsorgstyranniet har skabt en bombe, der er holdt op at tikke.