Trans-amok

En kvindelig svømme-atlet, har protesteret imod, at mænd kan deltage i kvindesport. Og så er fanden selvfølgelig løs, og med fanden, så mener jeg det rå had, som videoerne nedenunder dette korte referat fra Fox News viser

Former NCAA swimmer Riley Gaines was barricaded in a room at San Francisco State University Thursday night after she was physically assaulted following a speech to students about saving women’s sports at a Turning Point USA and Leadership Institute event on the campus.

Louis Barker, Riley’s husband, said he had brief conversations with her while she was barricaded in the room for nearly three hours.

“She told me she was hit multiple times by a guy in a dress. I was shaking. It made me that mad. It makes me sick to feel so helpless about it,” Barker said. “She was under police protection and was still hit by a man wearing a dress.”

On Twitter, Gaines shared footage she took showing her being rushed out of the venue by police officers amid an onslaught of verbal attacks from the detractors who surrounded her. 

Som man kan se, så er hysteriet ude af kontrol

Og hvis man vil vide, hvad der var så ophidsende…

De transseksuelle er jeg-svage mennesker, der kun eksisterer via omverdenens anerkendelse. Når omverdenen ikke vil anerkende deres psykose, som de har mistolket som deres selv, føler de det som en udslettelse af deres selv. Derfor deres snak om “folkemord” på de transseksuelle. Myrderiet sker ved, at vi andre ikke deltager i deres psykose.