Stemningsbilleder fra et socialt medie

Elon Musk har som bekendt købt Twitter, til venstrefløjens store fortrydelse. Musk har nemlig lovet at censurere mindre, hvilket betyder at venstrefløjen risikerer at blive udsat for anderledes tænkende. Ikke mindst de ansatte på Twitter slår sig i tøjret. Da Musk forleden krævede at de ansatte skulle give den en ekstra skalle, blev det for meget for en række medarbejdere. Her udstiller en lille håndfuld deres eget selvbillede

Dette gælder dog ikke marketing afdelingen, der blevet afskediget over en karm. For hvad skal man med en marketingafdeling når utilfredse ansatte ufrivilligt skaber en viral video, ved at skrive uartige ting om deres nye chef på Twitterhovedkvarterets lysavis?

Flere har konstateret at selv om Twitter har mistet størstedelen af sine ansatte, fungerer sitet upåklageligt. Alle der skriver om kaos på Twitter misser pointen i at Musk skiller sig af med alle uduelige og vrangvillige medarbejdere. Hvem ville stille med at hold fyldt med talentløse Christiano Ronaldoer?

De ansatte brugte mest tid på at holde fri og censurere andre, ikke for hvad de sagde, men hvem de var.

Om det havde noget at sige, at der næsten ikke er nogen kvinder tilbage, når de udgjorde over 30% af de ansatte post Musk, tør jeg ikke sige

Og således så det ud

Men maden var også god